RETRO

Išskirtinis „Pildyk“ pasiūlymas „Saulės kliošo“ ir „FSG“ gerbėjams – riboto leidimo ausinės vos už 5,99 Eur

Jau skaičiuojame paskutinį vasaros mėnesį, tačiau geri šiltojo sezono pasiūlymai dar tikrai nesibaigė – „Pildyk“ savo klientams siūlo pasinaudoti išskirtine galimybe ir įsigyti riboto leidimo belaides ausines. Pasipildę sąskaitą bent 10 Eur, išankstinės mokėjimo paslaugos klientai vos už 5,99 Eur galės įsigyti vardines žinomų Lietuvos grupių – „Saulės kliošas“ arba „Flying Saucer Gang“ ausines.

Išankstinės mokėjimo paslaugos „Pildyk“ ir Lietuvos atlikėjų bendradarbiavimas yra išskirtinė galimybė už itin gerą kainą įsigyti unikaliai atrodančias ir reikalingiausias funkcijas užtikrinančias ausines.

Klientai, akcijos laikotarpiu pasipildę sąskaitą pildyk.lt internetinėje svetainėje ar „Mano Pildyk“ programėlėje telefone per e-bankininkystę ar mokėjimo kortele už 10 Eur ar didesne suma, gauna specialų pasiūlymą – jie gali įsigyti išskirtinio dizaino ausines už simbolinę 5,99 Eur kainą. Išsirinkus norimos grupės dizaino ausines, už jas galima susimokėti iš „Pildyk“ sąskaitos balanso, ar banko kortele. Riboto leidimo įrenginius atsiimti galima pasirinktame „Tele2“ salone. Pasipildę sąskaitą mažesne suma, taip pat turės galimybę įsigyti riboto leidimo ausines – visu akcijos laikotarpiu jos kainuos 15,99 Eur. Akcija vyksta nuo 2022 m. rugpjūčio 10 d. iki 2022 m. rugsėjo 25 d. (imtinai).

Muzikai be trikdžių

Belaidės ausinės suteikia galimybę klausyti muzikos itin patogiai – ausinukai neturi laidų, tad dėvėsite juos nevaržomai ir jie itin patogiai laikysis ausyse. Taip pat nereikės sukti galvos dėl to, kur juos laikyti, nes pridedamas specialus dėklas, kuriame ausinukai galės įsikrauti.

Ausinės pasižymi itin sklandžia sąsaja, tad jas lengvai prijungsite prie telefono ar kompiuterio. Turėsite galimybę ne tik atsiliepti į telefoninį skambutį, bet ir keisti bei stabdyti dainas vos keliais bakstelėjimais. Ausinės supakuotos į dovanų dėžutes – jos gali tapti ne tik gražia, bet ir labai naudinga dovana draugams, vaikams ar artimiesiems.

Riboto leidimo dizainas

Šios ausinės išsiskiria ne tik funkcionalumu, bet ir unikaliu dizainu. „Pildyk“ ir Lietuvos atlikėjų bendras kūrinys – riboto leidimo ausinės buvo kuriamos bendradarbiaujant su „Flying Saucer Gang“ ir „Saulės kliošas“ grupių nariais. Scenos žvaigždės siūlė ne tik ausinių spalvas, bet kartu kūrė ir dizainą, tad jos atspindi ne tik jų muzikinius stilius, bet ir pačias dainininkų asmenybes.

„Flying Saucer Gang“ atlikėjai patys sukūrė išskirtinai ryškų dizainą. Ant raudono ausinukų dėklo galima rasti ne tik kamufliažo detales, bet ir ekspresyvų ateivį. Ant kiekvieno iš ausinukų parašyti atlikėjų vardai – Gamka ir Remis. Šios unikalios detalės ir ryškios spalvos leis nesumaišyti šių ausinukų su jokiais kitais.

„Saulės kliošas“ pasirinko kiek švelnesnes ausinių spalvas ir dizainą, labiau atitinkantį lyrines jų dainas. Grupę ir jos kūrinius atspindi mėlynos spalvos dėklas su žaismingu grupės logotipu ir ant ausinių pavaizduotu mėnuliu bei žvaigžde.

22-08da

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode